Sztárok

Whoopi Goldberg 50 szeretője

Egy amerikai talkshow műsorvezetőjeként Whoopi Goldberg kifejtette, hogy nem érti, mi ez a nagy felhajtás Carla Bruni körül, akinek mindössze 30 szeretője volt.

A „The View” című beszélgetős műsorban a francia köztársasági elnök felesége és annak új albuma volt éppen terítéken. A résztvevők Carla Bruni egyik kijelentéséről beszélgettek, mely szerint a volt modellnek eddig 30 szeretője volt életében.

(A kijelentést Franciaország első asszonya azóta megcáfolta, illetve a „művészi szabadság” jelzővel illette. Majd hozzátette, hogy valójában csak feleennyi szeretővel büszkélkedhet.)

A beszélgetés során Whoopi Goldberg gyorsan utánaszámolt az ágyában megforduló lepedőakrobatáknak. Két kezén, de még a két lábán sem tudta összeszámolni, hogy hány embert tüntetett ki a kegyeivel. Végül tömören a nézők tudtára adta a végeredményt: „Körülbelül ötven.”

Ezután Whoopi hozzátette, hogy neki nem fontos, hány férfi fordult meg az életében összesen, sokkal inkább számít, hogy mennyien maradtak közülük mellette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top