Sztárok

Liz Taylor kórházba került

Hollywood utolsó nagy díváját eddig ismeretlen okok miatt szállították kórházba. A 76 éves Liz Taylor menedzsere azt nyilatkozta, hogy minden rendben van a sztárral.

Azt is hozzáfűzte, hogy a kórházlátogatásra csupán elővigyázatosság miatt volt szükség, és a színésznő hamarosan hazamehet. Addig is a családja, a barátai és a csodálatos ékszerei ott vannak mellette.

A menedzser továbbá cáfolta azt is, hogy Liz Taylor szívinfarktus miatt került kórházba. Állítása szerint ezek a híresztelések túldramatizáltak és valótlanok. A színésznő nyugalma érdekében azt sem árulta el, hogy hol és milyen hosszú ideig vizsgálják ki Liz Taylort.

A kétszeres Oscar-díjas Taylor évek óta komoly egészségügyi problémákkal küzd. Krónikus hátfájásának következtében egy ideje tolószékbe kényszerült. Már a 70-es és 80-as években is visszatérő alkohol- és súlyproblémákkal küszködött.

Mozgalmas életének egyik ismert példája, hogy nyolcszor ment férjhez, ezen belül kétszer Richard Burtonnel kötött házasságot. Kapcsolataiból négy gyermeke és kilenc unokája született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top