nlc.hu
Sztárok
Álompasik hülye fotókon

Álompasik hülye fotókon

A legvonzóbb férfi sztárok között tartják őket számon. Hölgyek százezrei hevernek a lábuk előtt, és már egy mosolyukért is vagyonokat kapnak. Filmsztárok, zenészek, sportolók, akiknek a fotói a szobák falát díszítik. Ám róluk is készültek olyan felvételek, amelyekre nem biztos, hogy büszkék.

Brad Pitt a legújabb filmjében viseli ezt a vicces biciklis fejfedőt. A komédia forgatásán a kollégái hangosan röhögtek a színészen. George Clooney, aki régóta Brad barátja, egyszerűen képtelen volt uralkodni magán, és le kellett állítani a felvételt. A Burn After Reading című filmet most mutatják be Amerikában, és a kritikusok szerint Brad végre megmutathatja az igazi komikus énjét is ebben a moziban. Matthew McConaughey-t egy parkban kapták lencsevégre ezzel a helyes kis kendővel a fején. Hogy miért viseli a színész a gumiból készült, búvárruhaszerű felsőt, arra végképp nem sikerült választ kapni. Talán szörfözés közben lazított egy kicsit, de az biztos, hogy ezzel a külsővel nem kapna sok szavazatot a legszexisebb pasik szavazásán.


Johnny Depp
indiánosdit játszik a Pán Péter című filmben. A tolldísz és a festék az arcán nem teszi túl vonzóvá, de a tekintete még így is le tudja venni a hölgyeket a lábukról. A színész egyébként civilben nem törődik azzal, hogy éppen mit visel. Általában szakadt farmerben, kinyúlt pólóban, kócosan és koszos tornacipőben mászkál az utcán. Talán éppen ezzel sikerül megőriznie az inkognitóját? Kucsera Gábor, a magyar olimpiai csapat kajakosa a hazai lányok egyik nagy kedvence. A sármos sportoló egy versenyen annyira elfáradt, hogy még a nyelve is kicsúszott a szájából. Szerencsére Kucsi a legjobb formában van, így esélyes arra, hogy csillogó éremmel térjen haza Pekingből. Rajongói Kínáig követik egy mosolyáért, mióta tudják, hogy szakított kedvesével, A Társulat műsorvezetőjével, Sári Évivel.


Ryan Reynolds
igazi mókamester. A Csak barátok című filmben kolléganője, Anna Faris csókja túl hevesre sikeredett, és csaknem a színész ajka bánta. Ryan menyasszonya, Scarlett Johansson mindenesetre a film bemutatóján könnyesre röhögte magát a jeleneten. A stáb tagja is a mai napig emlegetik a forgatást, ahol Reynolds minden napra tartogatott valami vicces meglepetést számukra. Cristiano Ronaldót a fotó alapján gyengeelméjűnek gondolhatnánk, ám ő csak örömében vágott ilyen vicces arcot. A focista legutóbb az öltözéke miatt került a címlapokra. Sérült lába miatt még mindig mankóval közlekedik, amelyhez rózsaszín pólót és feszülő farmersortot húzott. Így vagy úgy, Ronaldo még mindig a második legszexisebb sportolónak számít, közvetlenül David Beckham után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top