Sztárok

Farkasházy piros kesztyűje

A népszerű humoristának nemrégiben eltört a bal keze. A gipsz már lekerült róla, de még elég érzékeny, a sportot viszont nem akarja hanyagolni. Ezért minden focimeccsen egy piros kesztyűt húz a kezére, így védi az esetleges sérülésektől.

Farkasházy Tivadar néhány hónappal ezelőtt szerencsétlenül járt az MTK Öregfiúk egyik meccsén. Bal kezével véletlenül beleért csapattársa lövésébe, aminek következtében eltört a keze. A karján közel egy hónapig volt gipsz, ez idő alatt nem is léphetett pályára, bármennyire is hiányzott neki a foci. Most azonban már bátran rúgja a bőrt, igaz, a kezére még nagyon vigyáz, méghozzá egy piros kesztyű segítségével.

– Nagyon szeretek focizni, és örülök, hogy a korom ellenére még fizikailag is bírom a sportot. – mesélte Farkasházy. – Sajnos, amíg gipszben volt a kezem, nem hódolhattam e szenvedélyemnek, de már alig vártam, hogy újra játszhassak. Az orvosom nagyon féltett, hogy ha pályára lépek, ismét megsérülök, de én bebiztosítottam magam. Így mielőtt a Médiaválogatott meccsén, a baleset után először beálltam volna a csapatba, vásároltam egy piros, szivacsos kesztyűt, és azóta minden mérkőzés előtt felveszem. Ezzel egyrészt felhívom a figyelmet a beteg kezemre, talán így az ellenfél egy kicsit jobban vigyáz, másfelől pedig megvéd, ha mégis ütést kapok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top