nlc.hu
Sztárok
Jackson a búcsúra készül

Jackson a búcsúra készül

Augusztusban ünnepli ötvenedik születésnapját a pop királya, Michael Jackson. Ünneplésre sajnos nem lesz oka a zenésznek, hiszen a hírek szerint az egészségügyi állapota nagyon leromlott.

Jackson hétéves kora óta szedett hormontablettákat, hogy a hangja vékony maradjon. A kezelésre édesapja kényszerítette, akire a sztár annyira megharagudott a gyermekkori sérelmekért, hogy évekig szóba sem állt vele. A gyógyszerek szedése miatt az immunrendszere teljesen legyengült, így mára a legkisebb megfázás is ledöntheti a lábáról. Néhány hete már tolókocsiban vitték a kórházba a kezelésre.

A plasztikai sebészeti beavatkozások következtében az arca is darabokra hullott. Orra hegyén a porcot egy műanyag pótlás helyettesíti, és vastag smink nélkül már a gyermekei előtt sem mer mutatkozni. Haja az évtizedeken át tartó egyenesítéstől és festéstől kihullott, így parókát kénytelen hordani. Az énekes szervezete ötvenéves korára egy hetvenéves nőéhez hasonlít.

Az elmúlt évek pereskedései, tárgyalásai és anyagi problémái az idegrendszerét tették tönkre, így már ébredés után bevesz egy nyugtatót, amelyet a nap során több is követ. Depressziója miatt nem mer emberek közé menni, barátaival is megszakította a kapcsolatot. Kizárólag gyermekeivel és néhány alkalmazottjával kommunikál. Végrendeletében is rájuk hagyott mindent, amit a végrehajtók meghagytak a hatalmas vagyonából.

Jackson megtiltotta az orvosainak, hogy állapotáról nyilatkozzanak, ezért nem lehet pontosan tudni, mennyire súlyos a helyzet, de a viselkedése arra utal, hogy ő már felkészült a legrosszabbra is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top