nlc.hu
Sztárok
Majmot kapott Evangeline

Majmot kapott Evangeline

Evangeline Lilly, a Lost sorozat szereplője különleges ajándékot kapott születésnapjára. Kollégája, Matthew Fox lepte meg egy selyemmajommal.

A színésznőt barátai Monkey-nak becézik, és Fox úgy gondolta, ez az állat lehet a legstílusosabb ajándék. Tudván, hogy Evangeline elfoglalt, és a sorozat forgatása miatt szinte sosincs otthon, nem örökbe kapta a majmot, csak egy örökbefogadási okirat tanúskodik arról, hogy az övé.

Evangeline-nél csak a kedvese, Dominic Monaghan örült jobban az ajándéknak, aki nagyon szeretne otthonra is egy kisemlőst. Mivel ő a sorozat szerinti történetben már meghalt, nem kell folyamatosan részt vennie a forgatásokon, ezért több ideje lenne gondoskodni a kedvencről. A pár őszre tervezi az esküvőjét, és a színésznő megígérte, hogy ha közös otthonuk lesz, akkor lehet majd valamilyen állatuk.

Matthew Fox egy állatkertben fogadta örökbe a makit, és miközben ott nézelődött, teljesen beleszeretett egy tapírba, amelynek ő lett a nevelőszülője. A színész két gyermeke így is mindenféle állatot hazavisz, így már otthon is valóságos állatkertjük van. Sünök, kacsák, macskák, kutyák és teknősök élvezik a Fox család gondoskodását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top