Sztárok

Zséda: A kisfiam megnevelt bennünket

Mi, komoly felnőttek úgy gondolnánk, mi neveljük a gyereket. Aztán rájövünk, hogy a kis csöppség az, aki igencsak kordában tartja szüleit. Zséda arról beszélt nekünk, hogyan alakult át az élete, amióta bővült a család.

Amikor lehuppantam Zsédenyi Adriennel szemben, még úgy tudtam, éppen nyaralásból tértek haza. De aztán hamar kiderült, hogy az ő életükben nem most van itt a pihenés ideje.

– Most voltatok nyaralni. Merre jártatok?

– Csak egy kisebb kirándulást tettünk, egy mesés alpesi faluba. Nyáron annyi felkérést kapok, hogy nagyobb utazások nem férnek bele az életünkbe. Általában január elején kárpótoljuk magunkat, ilyenkor hosszabb „telelésre” vállalkozunk. Idén ráadásul új zenei anyagon is dolgozom, szeretném, ha az év végére megjelenne a negyedik szólólemezem. Úgy érzem, ha hosszabb időre elmennék, nem lenne, aki kézben tartsa a munkát, és szétszaladna a produkció.

– Nem irigyled azokat, akik elutaznak?

– Annyira motivál az, amit csinálok, hogy minden gondolatomat lefoglalja. El sem tudnám képzelni, hogy másra koncentráljak. Lazítani meg pláne nem… Nimróddal, a kisfiammal amúgy is új fejezet kezdődött az életemben. Azért a mostanihoz hasonló pihenéseket beiktatunk az életünkbe. Hol a szüleimhez utazunk pár napra Pápára, hol a Balatonhoz, nemrég pedig Németországban voltunk a tágabb értelemben vett családdal, Legoland közelében.

– Nimród értékelte már?

– Most tíz hónapos, így a vidámparkot inkább a felnőttek élvezték. De ő mindenhol jól érzi magát. Sokat utazunk, szereti, ha nagy a sürgés-forgás. Alig volt két hónapos, amikor Varsóban jártunk egy fotózáson. Korábban évek alatt utaztam annyit, mint amióta ő megvan.

– Milyen munkák találnak meg külföldön?

– Nemrég egy német autógyárnak énekeltem föl egy dalt, amelyet Davosban, a Világgazdasági Fórumon is előadtam. Itt Paulo Coelho, a híres író gratulált nekem, ami nagy élmény volt. Azóta voltunk Franciaországban, májustól pedig folyamatosan koncertezem Magyarországon.

– Külföldön másképp kezelnek anyukaként?

– Itthon is csak úgy vállalok fellépést, ha figyelembe tudják venni, hogy kisbabám van. Ilyenkor kapunk egy szállodai szobát gyerekággyal, és a férjem vagy az anyukám is velünk tart. Inkább az a furcsa, hogy itthon sokan végletekben gondolkoznak. Vagy édesanya vagy, vagy énekesnő. Külföldön ez nincs így, értetlenül néztek, amikor megemlítettem, hogy vinném a kisfiamat.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Tudj meg még többet Zsédáról:
Ijesztően sokat fogyott az énekesnő! »
Zséda sem mindig angyal »
Rá sem lehet ismerni Zsédára! »
Fórum:
ZSÉDA »
ZSÉDA – ÜNNEP »
Zséda – Olyan, mint te »
Lap.hu:
Zene.lap.hu »
Zséda.lap.hu »
Éneklés.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top