Sztárok

Elvis lánya ikreket vár

Lisa Marie Presley, a rock 'n' roll királyának egyetlen lánya ikreket hord a szíve alatt. Ahogy az énekesnő egy tévéműsorban elmondta, a kicsiket őszre várják.

Márciusban vált bizonyossá, hogy a negyvenéves énekesnő gyermeket vár. Nagy öröm ez párja, a lemezproducer Michael Lockwood számára, hiszen végre közös csemetével – nem is eggyel – ajándékozza meg őket a sors. Lisa Marie és Michael 2006 óta házasok.

„Lisa sokáig szerette volna titokban tartani, hogy ikreket vár – mesélte édesanyja, Priscilla. – Szerintem minden nőnek joga van eldönteni, hogy melyik az ideális időpont, amikor szeretné a nyilvánosságra hozni az állapotával kapcsolatos információkat.”

Lisa Marie-nek már két gyermeke van, akiknek felügyeleti jogán volt férjével osztozik. A lánya, Danielle Riley (19) és a fia, Benjamin (15) a válás után az apjuknál laktak. Lisa a válás után hozzáment Michael Jacksonhoz, akivel két évig voltak házasok. Harmadik férje Nicolas Cage volt, frigyük mindössze három és fél hónapig tartott. Ezzel felkerültek a legrövidebb hollywoodi házasságok listájára.

Lockwood 2005-ben közreműködött Lisa Marie második albumán, a közös munkából szerelem lett, amelyet most a gyermekáldás koronáz meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top