nlc.hu
Sztárok
Josh Hartnettet kétszer kikosarazták

Josh Hartnettet kétszer kikosarazták

Harmincévesen az embernek tisztában kell lennie az alapvető protokollal, még akkor is, ha hollywoodi sztár, különben olyan kínos szituációba kerülhet, mint Josh Hartnett. A színészt kétszer utasították el, amikor egy exkluzív klubba próbált bejutni.

Josh Hartnett mostanában Londonban tengeti napjait, ahol színházi szerepre készül. Mivel a tengeren túl a legtöbb helyre minden nehézség nélkül bejut, nem gondolta volna, hogy Angliában ilyen kínos szituációba kerül.

Josht az exkluzív „The Roof Gardens” nevű helyre egyszerűen nem engedték be, mert a sztár sportcipőben jelent meg. A színész igencsak megkönnyebbült, amikor felismerte őt egy hölgy, aki szólt a marcona ajtónállónak, hogy kivel van dolga.

A biztonsági őr végigmérte a Pearl Harbor sztárját, majd kijelentette, hogy soha életében nem hallott még Josh Hartnettről. A második elutasítás után a színész úgy gondolta, hogy jobb lesz, ha elhagyja a helyszínt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top