Sztárok

Katie Holmes új frizurája

Mióta Katie Holmes kiszabadult Tom Cruise szigorú felügyelete alól, radikálisan megváltoztatta a külsejét!

A színésznő ahelyett, hogy jó kislányként szcientológiaórákon ücsörögne Beverly Hillsben, New Yorkban flangál fel és alá. És ez még nem minden: mióta Katie a Nagy Almába költözött, hogy megkezdje az „All My Sons” című Broadway-darab próbáit, alig lehet ráismerni.

Katie Holmes mindig olyan volt, mintha a skatulyából húzták volna ki – de a megszokott külső már a múlté. A korábban viselt drága holmik helyett felhajtott szárú férfifarmerben és egyszerű pólóban látni. A közhelyek világában ezt a változást az „új élet, új külső” szlogennel illetnék. A haja még rövidebb, mint korábban, és összevissza áll – nyoma sincs a korábbi decens bobfrizurának. Inkább Rihanna kócos tincsei jutnak az ember eszébe, ha a Katie-ről készült fényképekre néz.

Vajon Katie Holmes, akinek a frizuráját 2007 óta másolja mindenki, ezzel beáll a trendkövetők sorába? Vagy éppen így válik olyan stílusikonná, aki nemcsak a világnak, hanem önmagának is képes lesz meglepetéseket okozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top