Sztárok

Anita nagy pillanata

Anitát érte a megtiszteltetés, hogy a magyar Himnuszt előadja több tízezer ember előtt a Hungaroringen, a Magyar Nagydíjon.

– Óriási megtiszteltetés és nagy felelősség egy ilyen nagyszabású nemzetközi rendezvényen énekelni – mondta az énekesnő. – Természetesen én is izgultam, de mikor ott álltam a rajt-cél vonalon, már csak a Himnuszra koncentráltam. Fantasztikus dolog, hogy ott voltak mögöttem ezek a gyönyörű versenyautók, az ismert versenyzők, előttem pedig a nézők. Alonso, a spanyol versenyző egészen közel állt hozzám, de a verseny hevében beszélgetésre nem volt időnk. Igazi, el nem múló élmény marad számomra. Korábban nem nagyon érdekelt az autóversenyzés, de most bennem is feltámadt a Forma–1 iránti érdeklődés. Ezentúl minden futamot megnézek.

 

Anita is a rajt-cél vonalon áll már, hiszen szeptemberben jelenik meg a legújabb nagylemeze, amelyen vadonatúj szerzemények mellett természetesen négy feldolgozás is helyet kapott, valamint egy megamix azokból a régi slágerekből, amelyeket a pályafutása kezdetén vitt sikerre. Az énekesnő egy másik idén jubiláló kolléganőt, Falusi Mariannt kérte fel egy duettre. Mindketten az 1988-as Interpop fesztiválon arattak nagy sikert, pontosan két évtizede.
Az ünnepi lemezen még egy meglepetés hallható lesz: Kanadában hamarosan bemutatják a nagy sikerű A kapcsolat című filmből készült musicalt, amelyből a szerzők (Peter Sipos, Amy Engelhardt) kifejezetten Anitának küldtek el egy betétdalt.

Fotó: Szabó Adél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top