Sztárok

A legnépszerűbb sztárcsemeték

A világsztárok gyakran mutogatják a lapokban a gyermekeiket, sokan szeretnék, ha az utódok is folytatnák az általuk elkezdett munkát, és színészek vagy zenészek lennének.

Amerikában idén is összeállították a legnépszerűbb sztárgyerekek listáját, és meglepetés most sem érte az olvasókat.

Az első helyen Brad Pitt és Angelina Jolie kislánya, Shiloh végzett. A szőke kislány szinte naponta szerepel valamelyik magazinban. Hónapokon keresztül az volt a téma, hogy mennyire örül a testvérkék érkezésének, most pedig, hogy megszülettek az ikrek, máris a közös fotókon mosolyog a címlapokon.

Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri lett a második, akiről a mai napig rengeteg pletyka kering. Állítólag nem is Cruise a vér szerinti papája, és az is téma, hogy különleges módszerekkel nevelik a színészek. Kizárólag természetes alapanyagú táplálékokat kap, és a fertőzések elkerülése végett még tejet sem ihat.

Madonna lánya, Lourdes már komoly kis hölgy. Kitörve mamája árnyékából, már divatbemutatókon lép fel, saját rajongói klubja van, tánc- és énekórákra jár, illetve nagyon ügyesen zongorázik. Az sem zavarja, hogy Madonna újabb és újabb testvéreket fogad örökbe. Nem nézhet televíziót, nem olvashat magazinokat, és az interneten is csak az énekesnő által engedélyezett oldalakat nézegetheti.

A lista további helyein Marcia Cross, Britney Spears és Michael Jackson csemetéi is előkelő helyen végeztek. Ha jósolni lehet, az szinte biztos, hogy jövőre a Pitt-Jolie ikrek kerülnek az első helyre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top