Sztárok

Britney összeszedte magát

Sokan már végleg leírták a szőke énekesnőt, ám ő megemberelte magát, és újra keményen dolgozik. Először az alakját hozta a régi formába, majd szerepet kapott egy filmben.

Britney Spears jelenleg Mexikóban nyaral a barátnőjével. A fotókon jól látszik, hogy a pophercegnő újra karcsú és szexi. Keményen diétázik, és egy új edző segítségével tornázik, hogy a felesleges zsírréteg eltűnjön.

Az énekesnő zenei karrierje is felfelé ível, legújabb dala már hetek óta a slágerlistákon szerepel, ám ő most a filmes karrierjére koncentrál. Quentin Tarantino Faster, Pussycat! Kill! Kill! című filmjében vállalt szerepet.

A véres akcióvígjátékban Britney egy leszbikus sorozatgyilkost alakít, és a rendező egyelőre maximálisan elégedett a teljesítményével. Tarantino azt nyilatkozta, hogy a szőkeség tehetséges színésznő, sokkal többre képes, mint amennyit eddig megmutatott magából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top