Sztárok

Vandánál barátságból lett szerelem

Az RTL Klub műsorvezetője tizenkét éve ismeri kedvesét, Balázst, de csak most teljesedett ki szerelmük. Mindenhova együtt jártak: szórakozni, táncolni, még egy amatőr tvisztversenyt is megnyertek.

– Igen, ő az igazi! Ezt az ember tudja. Néhányszor érzünk hasonlót az életünk során, de csak egyszer igazán! Amikor betoppan, mintha benn egy óra jelezné, hogy ő az, akire vártál – mondta Vanda. – Lehet, hogy negédesnek hangzik, de ilyen a szerelem! Én például nem tudok hibát találni benne. Fantasztikusan becsületes, tele van élettel, a tenyerén hordoz, és emellett olyan humora van, amilyet még nem is tapasztaltam a környezetemben.
A két fiatal sok mindenben hasonlít, egyetértenek az élet fontos kérdéseiben, kedvelik egymás családját, és szeretnek bolondozni.

– Nagyon fontos számomra, hogy Balázs ismerhette még édesapámat. A szüleim arra vágytak, hogy mi egyszer összejöjjünk. Édesanyám meg is kérdezte, hogy miért nem veszem észre, hogy ő az igazi számomra? Én pedig azt válaszoltam, hogy „anyuka, mi csak barátok vagyunk”. Anya pedig állította, hogy több ez, mint barátság. És milyen igaza lett!

A pár nemrég Horvátországban nyaralt, ami a műsorvezető születésnapi ajándéka volt szerelmétől. A feladata mindössze annyi volt, hogy beüljön az autóba, és onnantól semmivel sem kellett foglalkoznia. Vanda ennél romantikusabbat el sem tudott volna képzelni! Éjjel-nappal, sülve-főve együtt voltak, és észre sem vették, hogy rohan az idő.
A férfi minden hajnalban felébreszti szerelmét, beviszi a Reggeli stúdiójába. De ugyanez működik fordítva is: Vanda, amikor csak teheti, odaadóan gondoskodik kedveséről. Nagyon úgy fest, hogy a fiatalok számára beteljesedett az igaz szerelem, amely ennyi várakozás után valószínűleg örökre szól!

Forrás, fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top