Sztárok

Beyoncét kifehérítették

Miközben az olasz Vogue júliusi számának divatanyagához kizárólag fekete bőrű modelleket fényképeztek, Beyoncé bőre kifejezetten sápadtnak tűnik a L'Oréal legújabb kampányában.

Mióta Beyoncé Knowles hozzáment barátjához, Jay-Z-hez, nem sokat hallani énekesnői karrierjéről. Pedig a hölgy csöppet sem tétlenkedik, csak éppen nem a reflektorfényben tündököl. Új kislemezt készít, filmet forgat, és folyamatosan dolgozik a L’Oréalnak.

A valóság
A valóság
A kampányfotó
A kampányfotó

A kozmetikai cég legújabb hajfestékkampánya fenekestül felforgathatja az énekesnő nyugodt életét. Amikor megjelentek az első reklámfotók, a pletykák sem várattak magukra. A képeket elnézve mindenkinek szemet szúr, hogy Beyoncé, akinek jelen esetben szőke a haja, mintha egy kicsit sápadtabb lenne.

A 26 éves énekesnő már hét éve a L’Oréal reklámarca. Kérdés, hogy a photoshopos bőrfehérítés után, amelyet a kozmetikai cég tagad, Beyoncé pedig nem reagál le, lesz-e még a jövőben közös munkájuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top