Sztárok

Glennt összetévesztették Meryllel

Hiába jelölték ötször Oscar-díjra, mégsem ismeri fel mindenki Glenn Close-t. A hatvanegy éves díva Angliában került kellemetlen helyzetbe.

A színésznő néhány napja Londonban járt, ahol az utcán leszólította egy huszonéves lány. Elmondta, hogy nagy rajongója a művésznőnek, és boldog volt, hogy személyesen is találkozhat vele. Hosszasan áradozott, hogy minden filmjét megnézte, és alig várta, hogy újra moziban láthassa a kedvencét. Glenn meghatódott, és örömmel akarta aláírni az orra alá tolt papírt, mikor a „rajongó” kibökte: „A Mamma Mia!-ban pedig tökéletes voltál!”

A színésznő nyelt egy nagyot, majd odakanyarította a fecnire Meryl Streep nevét. Kedvesen megköszönte a lelkesedést, végül úgy köszönt el az angol lánytól: „Boldog vagyok, hogy itt Párizsban is szerettek!”

Az ifjú hölgy döbbenten állt, de nem esett le neki, hogy Meryl helyett Glenn-nel sikerült találkoznia.

Évekkel ezelőtt egy tévéinterjúban is átélte már a színésznő ezt a helyzetet, amikor a felkészületlen műsorvezető megkérdezte tőle, hogy milyen volt Robert Redforddal forgatni a Távol Afrikától-ban. Glenn akkor is mosolyogva tűrte a tévesztést, és felajánlotta, azonnal felhívja telefonon Meryl Streepet, hogy választ kapjanak a kérdésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top