Sztárok

Oscarra jelölik az elhunyt színészt?

Az Amerikai Filmakadémia talán kénytelen lesz megváltoztatni a szabályait, és posztumusz Oscar-díjra jelölni Heath Ledgert.

A filmes szaksajtóban megjelent az a vélemény, hogy Heath Ledger, A sötét lovag egyik főszereplője olyan zseniálisan alakítja Jokert, az igazságtevő Batman ellenfelét, hogy ha váratlan és korai halála nem fosztja meg a lehetőségtől, biztosan felkerül az idei Oscar-jelöltek listájára. Az interneten már megjelent az a petíció, amelyben azt kérik: változzanak meg a szabályok, váljon a posztumusz Oscar-díj is lehetségessé.

A hideglelősen őrült és meghökkentően gonosz Jokert alakító Ledger máris bekerült a filmtörténet legkiválóbb gonoszainak panteonjába, és ezt csak egy Oscar-díj koronázhatná meg. A neten gyűlő aláírások szerint ebben minden Joker-rajongó egyetért. Még akkor is, ha Ledger sajnos már nem lehetne ott személyesen a díj átadásán.

IC Press

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top