Sztárok

Gáspár Laci búcsúztatta Vágó Pirost

Isten véled, édes Piroskám! – eddig még soha nem csendült fel ez a nóta a Danubius Rádióban. Gáspár Laci így búcsúztatta a közkedvelt műsorvezetőt, Vágó Pirost, akit az elkövetkező időszakban nélkülözniük kell egy kicsit hallgatóknak.

Szomorkodásra azonban semmi ok, hiszen Piros szeptember közepén életet ad első kisbabájának. „Picit fáj a szívem, hiszen nagyon szeretem a kollégáimat és a munkámat, de bevallom, rettenetesen várom már ezt a csodát.

 

Amíg otthon leszek, addig szeretném minden időmet a kisbabánknak szentelni, de az biztos, hogy a rádiót azért gyakran bekapcsolva tartom majd. Ezúton is köszönöm a hallgatóknak azt a sok támogatást és szeretetet, amelyet tőlük kaptam, és ígérem, hamarosan jövök!” – köszönt el a megszokott módon, de kivételesen időpont nélkül a mindig mosolygós műsorvezető.

Pirost hatalmas tortával búcsúztatták a kollégái, és egy meglepetéssel: a műsorvezető egyik kedvenc magyar énekese, Gáspár Laci énekelte el neki az Isten véled, édes Piroskám című dalt, amelyet minden bizonnyal először és utoljára hallhatott a Danubius Rádió közönsége. Gáspár Laci boldogan vállalta a feladatot: „Vágó Piros a kedvenc női rádiósom, gyönyörű hangja van, és a kedvessége nagyon fog hiányozni. Ami azonban most vár rá, az a legszebb dolog az életben, nagyon sok örömöt kívánok nekik!”

A Danubius Rádió Csilijében mostantól egy időre férfiuralom lesz, de Rákóczi Feri és Lovász Laci természetesen továbbra is remek hangulatban várja a hallgatókat minden reggel. A fiúk elmondták: bár Pirost nehéz pótolni, nagyon sok izgalmas női vendégre és meglepetésre számíthatnak a hallgatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top