nlc.hu
Sztárok
Pflum Orsi sorsdöntő találkozása

Pflum Orsi sorsdöntő találkozása

Malagában először minden poénnak indult, ám azután komolyra fordult a dolog. Az énekesnő kijelentette: megtanulja a mixerkedést.

Pflum Orsi Spanyolországban pihente ki az elmúlt hónapok fáradtságait: egy hetet töltött az Ibériai-félszigeten, ahol már másodjára járt. A Földközi-tenger most is lenyűgözte, a fókákkal való úszkálás ezúttal is élvezet volt a számára. Ám ez a nyaralás nem ettől vált igazán emlékezetessé, hanem egy találkozástól, amely nagy változást hozott Orsi életében.

A társaság az egyik estét a Hemingway bárban töltötte, amikor a hangulat a tetőfokára hágott, az énekesnő még a koktélos pult mögé is beállt. „Nagyon meglepődtem mikor a bár mixere felismert, és azt kérdezte: Mi a baj Orsi? Abbahagytad az éneklést?” – kezdte a mesélést Orsi.

“A mixer így folytatta: Ismerem a Law Fe Hayati (Két táj, két szív) dalotokat és nagyon kedvelem. Ezt követően egy kedvező ajánlattal állt elő, és így szólt: Elárulok neked néhány koktélreceptet, és te cserében előadod nekem és a bár vendégeinek a slágereteket.” – mesélte Orsi, aki örömmel tett eleget a felkérésnek.

„Az énekléssel nem volt gond, de a koktélkeverés nem megy még annyira, de tanítható vagyok. Tetszik, hogy a különböző színű alapanyagokból milyen remek italokat lehet összehozni, így az is előfordulhat, hogy beiratkozom egy mixertanfolyamra. Már el is kezdtem nézegetni a neten a lehetőségeket.” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top