nlc.hu
Sztárok
Clooney, a szelíd motoros

Clooney, a szelíd motoros

Miután egy hetet eltöltött egy jachton Cindy Crawford és férje, Rande Gerber társaságában, a hollywoodi szívtipró úgy érezte, másra vágyik.

A napozás és fürdőzés után George Clooney felült kedvenc Harley-jára, és elindult megcsodálni Portofino leggyönyörűbb látnivalóit. A sztár Los Angelesben is gyakran feltűnik motoron, és ezt a szokását a nyaralás alatt sem mellőzte. Clooney öltözéke teljesen hétköznapi volt, egy szürke pólót és farmert viselt, miközben csatlakozott barátaihoz a festői üdülőhelyen.

Portofino egy hegyekkel övezett kis öböl, amelyet a legkönnyebben a víz felől lehet megközelíteni, és igazi gyöngyszem a Ligur-tenger partján. Meghitt és eldugott voltának köszönhető, hogy a sztárok kifejezetten szeretnek itt nyaralni. Ezért erre járva ne lepődjünk meg, ha a filmvászonról ismert hírességek jönnek velünk szembe. Az Oscar-díjas színész komolyan vette a biztonsági előírásokat, mikor motorra szállt. Valószínűleg még élénken él benne annak a balesetnek az emléke, amely tavaly szeptemberben történt vele és akkori barátnőjével, Sarah Larsonnal. Clooney bukósisakban és lassú tempóban igazi szelíd motorosként fedezte fel magának a tengerpart szépségeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top