nlc.hu
Sztárok
Szonja újabb amerikai filmben

Szonja újabb amerikai filmben

Oroszlán Szonja kapott egy apró szerepet a hazánkban készült Hellboy második részében. A színésznő néhány pillanatra feltűnik a vásznon, amikor a képregényhős megmenti a gyermekét.

Kis szerepeket is nagy megtiszteltetés kapni nagy amerikai filmekben. Szerencsére egyre több produkciót forgatnak nálunk, így a Hellboy második részét is Etyeken vették fel. A filmben a hollywoodi sztárok (Selma Blair, Ron Perlman, Luke Goss) mellett néhány hazai színész is feltűnik.

Oroszlán Szonja egy anyát alakít, aki a gyermekét próbálja védeni a gonosz támadóktól, de végül a főhős, Hellboy siet a segítségére. Kamarás Iván egy ügynök szerepében látható, akit az idegen lények miszlikre tépnek, de Elek Ferenc és Horkay Péter is kapott munkát a rendezőtől.

Amerikában nagy sikere volt az első résznek, és várhatóan ez az epizód is elnyeri majd a rajongók tetszését. Hamarosan tehát világszerte megcsodálhatja a közönség Szonja sikítását és Iván szétmarcangolt testét.

Szonja elmondása szerint közelebbi kapcsolatba került a női főszereplővel, Selma Blairrel, akit nagyon kedvesnek és közvetlennek tart. A film érdekessége még Luke Goss alakítása, akit a nyolcvanas évek végén a Bros nevű poptrió dobosaként ismerhetett meg a világ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top