nlc.hu
Sztárok
Zoltán hajnalig ül a tévé előtt

Zoltán hajnalig ül a tévé előtt

Szujó Zoltán, az RTL Klub műsorvezetője a következő napokban igazoltan marad távol a Reggeli stúdiójától, hiszen sportrajongóként a tévében figyeli az olimpiai versenyeket.

Zoltánt nemcsak a sport megszállottjai, hanem a korán kelő nézők is sűrűn láthatják a tévé képernyőjén, mivel januártól az RTL Klub Reggelijének házigazdája lett. Azonban az elkövetkezendő néhány hétben – az olimpia idején – egy kicsit mellőzni fogja a hajnali műsor stúdióját, ugyanis ő is, mint minden sportrajongó, hajnalig fogja a tévét nézni.

– Szerencsére pont úgy osztottak be, hogy az olimpia alatt nem dolgozom a Reggeliben, ezért nyomon tudom követni a pekingi világversenyt. Bevallom őszintén, egy kicsit féltem a fiainkat és lányainkat, mivel úgy érzem, az utóbbi néhány évben eléggé hátraszorultunk. Annak idején a magyar versenyzők a világ legjobbjai között voltak, viszont most eléggé le vagyunk maradva.

Mindezek ellenére a verseny idején keresztbe tett ujjal fog a tévéképernyő előtt ülni, és szorítani a magyar vízilabdázóknak, a kajak-kenus párosoknak és az úszóknak. Szerinte öt aranyat biztos hazahoznak sportolóink, ám ha mégsem, ő akkor is büszke lesz rájuk, mert számára így is, úgy is ők a legjobbak.

 

Forrás és fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top