Sztárok

Bartók Eszter meghódítja a spanyolokat

Bartók Eszter Spanyolországban lép fel legújabb együttesével, a Hangfestők trióval. Az idei Zaragozai Világkiállítás kiemelt eseményén énekel.

A rendkívül különleges felállás a két elismert gitárművész, Shina Róbert (klasszikus gitár) és muzsikustársa, Vidák Róbert (flamencogitár) ötlete alapján született meg, akik az énekes-zeneszerző eMeRTon díjas Bartók Esztert választották produkciójukhoz. A Hangfestők trió előadásában magyar népdalokból álló műsort adnak elő spanyol flamencóval és argentin tangóval ötvözve.

A teljesen egyedi zenei fúzió a brüsszeli koncertet megelőzően közel telt házas közönség előtt mutatkozott be itthon a Szépművészeti Múzeumban. A produkció különlegessége és kifinomultan egyedi hangzásvilága miatt kiemelkedő a mai hazai divatos zenei irányzatok közül. Ezt igazolja az is, hogy a Hangfestők meghívást kapott Spanyolországba is az idei világkiállításra Zaragozába, ahol a magyar pavilon kiemelt eseményén, augusztus 24-én a magyar nemzeti napon lépnek fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top