Sztárok

Katona Klári tovább jótékonykodik

A népszerű énekesnő, Katona Klári évek óta segít a rászorulókon az adományvonallal.

– Öt éve létezik az adományvonal, akkor kértek fel a kampány arcának, természetesen azonnal igent mondtam, mert felelősségteljes munkának éreztem és érzem a mai napig is – mondta Klári. – Az adományvonal egyedülálló a világban: tavaly Európai Brand díjat nyert kiemelt társadalmi szerepvállalása miatt. A kedvezményezettséget pályázati úton két hónapra lehet elnyerni, a pénzek hiánytalanul és tehermentesítéssel kerülnek az érintettekhez. Ami ennél is több, napi televíziós jelenléttel információt ad gyógyíthatatlannak tűnő betegségekkel kapcsolatban, kilátástalannak látszó helyzetekben szemléletváltozást hoz, bizalmat épít. Emberek ismeretlen területeken folytatott erőfeszítéseiről tájékoztat, így reményt ad. A rossz hírek világában a jó hír fontosságát hangsúlyozza.

Az énekesnő a fiatalságát is megőrizte, s elárulta a titkát. Naponta tornázik, jógázik és nagyon sokat olvas. Nem vesz részt nagy partikon, és igyekszik mindenben meglátni a szépet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top