Sztárok

Renée, a munka hőse

Renée Zellweger lassan kitüntetést érdemelne Hollywoodtól, annyit dolgozik. Az Oscar-díjas színésznő alig fejez be egy filmet, máris kezdi a következőt.

Már a barátai is aggódnak Zellwegerért, hiszen az utóbbi hónapokban semmire sincs ideje. Reggeltől estig forgat, ha akad egy szabadnapja, akkor az ágyból sem kel ki, annyira fáradt.

Másfél évvel ezelőtt belekezdett az otthona felújításába, de már azzal sem foglalkozik. Félbemaradtak a munkálatok, és a színésznő naptárát látva a következő hónapokban sem lesz ideje, hogy folytassa a szépítgetést. 2009 végéig be van táblázva, és kizárólag a filmezéssel foglalkozik.

Az egykori Bridget Jones nagyon komoly filmekben kapott szerepet, így érik már neki a következő aranyszobrocska is. Jelenleg egyik legjobb barátja, George Clooney partnereként látható a Bőrfejűek című romantikus drámában, majd hamarosan egy westernmoziban tündököl, Viggo Mortensen és Jeremy Irons oldalán. Jövőre egy horror és két vígjáték készül a színésznővel a főszerepben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top