Sztárok

Forró titkok a Taburádióban

Keleti Györgyi után szerda este másodikként Mary Zsuzsi vendégeskedett a Taburádió stúdiójában, és megosztotta a hallgatókkal legforróbb szextitkait.

A műsorból a hallgatók megtudhatták, hogy Mary Zsuzsinak eddig két férje és több hosszabb kapcsolata volt, és ezekből összesen hat gyermeke született. Az énekesnő vágya, hogy egy férfi végre legalább húsz évig hű maradjon hozzá. Erre meg is van az esély, hiszen Mary Zsuzsi odafigyel a külsejére.

„Még nem volt plasztikai műtétem, de már közeleg a dolog! Elhatároztam, hogy nem akarok többnek kinézni, mint hatvan, és ezért mindent megteszek! Azt nem árulom el, hogy pontosan mit fogok műttetni, de valószínűleg senki sem veszi majd észre rajtam” – árulta el Mary Zsuzsi, akinek saját bevallása szerint a lábai és a kezei még mindig gyönyörűen néznek ki.

Ha mégsem jön össze az áhított lovag, akkor sem esik kétségbe. „Életem első és sajnos utolsó női kapcsolata egy svéd lánnyal volt. Ha most találnék egy nekem tetsző lányt, szívesen összeszűrném vele a levet, csak egy kritériumom van: teljesen leszbikusnak kell lennie! Ha a következő öt évben nem alakul ki egy normális férfikapcsolat, akkor a lányokra fogom helyezni a hangsúlyt ilyen téren is. A nők eleve biszexuálisnak születnek, a szex, úgy gondolom, kortalan és nemtelen!

Akár 18-20 éves srácokkal is kezdenék kapcsolatot, de csupán akkor, ha én tetszenék nekik, fordítva semmiképp sem mennék bele. Nagy bánatomra a férfiak már nem mernek megkörnyékezni, pedig én még mindig mindenre nyitott vagyok” – árulta el Zsuzsi a Taburádióban, ahol azt is megtudtuk, hogy az énekesnő imád ordítani szex közben.

Elmondta, egy férfinál nagyon fontos a gondozott és ápolt megjelenés, a sima arc és az illatos test. Jelenlegi udvarlója minden kritériumnak megfelel. „Imádom a hosszú előjátékot, ha a pasinak finom kezei vannak, és szerelmes szavakat suttog közben. Minden egyes alkalommal különleges illatú habfürdővel indítunk, és itt is fejezzük be – mondta Mary Zsuzsi. – A legnagyobb perverz álmom repülőgépben szexelni egy ismeretlen férfival, de szerencsétlenségemre eddig minden utamon csak nagydarab nénik kerültek mellém” – meséli.

www.taburadio.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top