nlc.hu
Sztárok
Scarlett Johansson lazán veszi a jegyességet

Scarlett Johansson lazán veszi a jegyességet

Hosszú jegyesség elé néz Scarlett Johansson és vőlegénye, Ryan Reynolds. A szőke színésznő azt nyilatkozta, nagyon élvezi ezt az állapotot, hogy fiatal és jegyben jár, ezért nem fogja siettetni, hogy bekössék a fejét.

Úgy gondolják, annyira friss az élmény – hiszen csak májusban jelentették be az eljegyzést –, hogy szeretnék minél több oldalát kipróbálni a kapcsolatnak, és egyszerűen csak lazán veszik az egészet. Nincsenek is túl nagy terveik a közeljövőre vonatkozóan, Scarlett csak ennyit mondott a dologról: „Huszonhárom éves vagyok. Úgy gondolom, nincs értelme a sietségnek. Azt szeretném, ha minden természetesen és nyugodt körülmények között történne.”

A vancouveri származású vőlegény, aki szintén színész, valószínűleg egyetért kedvesével. Időben, valamikor jövőre elkezdik majd szervezni az esküvőt, hogy minden tökéletesen történjen a nagy napon, de ez egyelőre még messze van.

Scarlett azonban addig sem unatkozik, jelenleg egy Woody Allen-filmen dolgozik, és azért néha a vörös szőnyegen is feltűnik. Legutóbb például a nálunk is látható, A másik Boleyn lány című mozi premierjén. A fiatal színésznő munkája ennyiben nem merül ki, hiszen sokoldalúságát bizonyítván zenés karrierjén is dolgozik, valamint változatos jótékonysági eseményeken is aktívan részt vesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top