Sztárok

Miért hagyták el Jennifer Anistont?

Szép, szexi és gazdag, számtalan férfi álma, mégsem találja meg a boldogságot. Jennifer Aniston ismét szingli. Volt párja, John Mayer elmondta, milyen okok vezettek a szakításhoz.

Az énekes egyetlen rossz szót sem ejtett a színésznőről: „Jennifer az egyik legelbűvölőbb és legokosabb ember, akivel valaha találkoztam. Soha nem hazudtam neki, és nem csaltam meg. Már a kapcsolatunk kezdetétől őszinte voltam, és vagyok ma is” – nyilatkozta a színésznő volt barátja az amerikai People magazinnak.

A szakítás okairól John, aki az újságírók állítása szerint szomorúnak, érzékenynek és idegesnek tűnt, a következőket mondta: „Az emberek különbözőek, más a kémiájuk is. Azért vetettem véget a kapcsolatunknak, hogy egyedül legyek. Nem szeretném tovább az idejét rabolni annak, akivel érzem, hogy nem stimmelnek a dolgok.”

A bulvárlapok szerint a további okok közt szerepel az is, hogy Jennifer egyre inkább szeretett volna családot alapítani a nála kilenc évvel fiatalabb kedvesével, Johnt pedig ezek a tervek megijesztették.

Az egyik amerikai napilap informátora szerint Jennifer nagyon szerette Johnt, és azt gondolta, végre megtalálta az igazit. Ugyanakkor nagy fájdalmat okozott neki, hogy kedvese folyamatosan más nőkkel flörtöl.

Megint mások szerint okos marketingfogásról van szó. Jenniferre a viharos szakítás miatt jobban odafigyel a sajtó, ezáltal új filmje is előtérbe kerül. Ehhez a rágalomhoz Jennifer csak annyit fűzött hozzá, hogy a saját élete sokkal fontosabb számára, mint a hírnév és a csillogás világa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top