nlc.hu
Sztárok
Hawaiin kaszinóztak a sztárok

Hawaiin kaszinóztak a sztárok

Pálmafák alatt, hűsítő koktélokat szürcsölve próbálta ki a szerencséjét számos hazai híresség a Game World Sugár E-Casinóban rendezett Hawaii partyn.

„Fél lábbal szinte már Pekingben voltunk Mimivel, de nem akartuk kihagyni Hawaiit sem – kezdi viccesen Farkasházy Tivadar. – A Game World Casino Hawaii partyja utáni napon indultunk Pekingbe és Sanghajba, de annyira szeretünk kaszinózni, hogy még az indulás előkészületei és a pakolászás helyett is ezt választottuk. Stílusosan hawaii mintás ingben, virágfüzérrel és egy szörfdeszkával érkeztünk a casinóba” – mesélte Teddy.

A Cool TV műsorvezetője, Müller Attila a szerencsejáték helyett inkább a csinos lányokkal foglalta el magát. „A fűszoknyás lányok állandóan táncolni hívtak. Az egyik lány még azt is megmutatta, mi van a szoknyája alatt. Elismerem, hogy néha szerencsém van a kaszinójátékokban, de azért a lányoknál sokkal inkább Fortuna kegyeltje vagyok.”

A Cool TV másik arca, Leo imádja a szerencsejátékot. Amint betért a terembe, azonnal feltette a nála lévő összeget, és folyamatosan nyert az est során. „Nekem a véremben van a szerencsejáték – újságolta Leo. – Teddyvel állandóan azt számolgattuk, hogy melyikünk sikeresebb a rulettben. Fejet hajtok az ő tapasztalata előtt, ám az én ráérzésem is sokszor bejött.”

Brunner Márta és Ács Bálint megosztotta a feladatokat: „A férjem szerencsecsillaga voltam a Game World Hawaii partyn, ugyanis Bálint megkérdezte, mikor mire tegyen, és a tippjeim legtöbbször bejöttek. Soha nem tudnék rabja lenni a játéknak, de most olyan jól éreztem magam, hogy szívesen próbára teszem a szerencsénket legközelebb is” – újságolta Brunner Márta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top