Sztárok

Julia Roberts ismét terhes?

Azt gondoltuk volna, az ikrekkel teljes lett a család, de nincs kizárva, hogy Julia Roberts ismét kisbabát vár.

A színésznő bevásárló körúton volt Malibuban, amikor azt hitte, nem figyeli senki. Ekkor a keze állandóan a hasára vándorolt, és megpihent ott, ám amikor észrevette, hogy egy járókelő erősen nézi, rögtön elkapta a kezét, és zavarba jött. Az eset még nem bizonyíték, de az árulkodó gesztusból azért lehet következtetni: lehet, hogy Julia harmadik alkalommal is terhes.

A testvérpár, Phinnaeus Walter és Hazel Patricia egyébként ikrekhez méltóan egymással jönnek ki a legjobban. Az biztos, hogy a család életébe egy negyedik gyerkőc is bőven beleférne, hiszen Julia a munkát sosem helyezte a gyerekei elé. Már korábban befejezett egy thrillert, amelyben Clive Owen a partnere, és a következő filmes munkát csak 2010-re vállalta. Julia tehát bőséges szabadidővel rendelkezik, szabadon foglalkozhat a családjával, a barátokkal és a jótékonysági munkáival. Az utóbbira példa egy nagyszabású koncert, amely a New Yorker Madison Square Gardenben lesz szeptember 10-én, és Julia egy jó barátja, Dave Matthews kérésére fog megjelenni. Ezután a színésznő nem fog hazarepülni Taosba, Új-Mexikóba, mert férje, Danny Moder kedvéért hosszabb időt töltenek majd a nyugati parton. Danny kaliforniai születésű, és azt a klímát sokkal jobban kedveli, mint a déli forróságot. Emellett szenvedélyének, a szörfözésnek is hódolhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top