Sztárok

Paris bicajt vett és night-club tulajdonos lesz

Az olimpia hatása Paris Hiltont sem kerülte el. A botrányos életű szőkeség nem sportközvetítéseket néz a tévében, hanem mozgáshoz szükséges felszereléseket vásárolt.

A görkori és a teniszütő még csak hagyján, Paris kisasszony bevásárló körútjának legérdekesebb szerzeménye egy rózsaszín kerékpár lett. Nem is hazudtolta meg magát az örökösnő, kényelmes öltözék helyett sötétkék miniruhában és magas sarkúban távozott az üzletből. Biztos ami biztos, a fotósok előtt még nem pattant fel a bringára, csak tolta maga mellett.

A kerékpár leginkább egy Csepel márkájúra hasonlít, de persze egy különleges üzletből származik. Paris a sport mellett jelenleg az üzleti életbe is egyre inkább beleveti magát, és megtette az első lépéseket, hogy egy Las Vegas-i night-club tulajdonosa legyen. Egy forrás szerint a Hilton lány nagyon lelkes, az a célja, hogy átveszi a klubot, és ismertté teszi még idén, hogy majd a legvadabb és legnagyobb szilveszteri buli helyszíne lehessen. Paris már ki is választotta a helyet, úgyhogy lassan bele is kezdhet a munkába. De nem az egyetlen projekt, amelyben a szőke hölgy bizonyítani szeretne, nagy munkában van Stan Lee-vel, a Pókember képregény alkotójával. Egy új szuperhős figurájával foglalkoznak, amiből egy rajzfilmsorozat lesz a jövőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top