Sztárok

A színésznő legyőzte a rákot!

Úgy tűnik, a színésznő legyőzte a rákot, a kezelés után egyértelműen gyógyultnak nyilvánították. "Megszabadultam tőle" – mesélte Christina Applegate a Good Morning America című műsorban.

„Az orvosok mindent el tudtak távolítani, ezzel lehetőséget kaptam a gyógyulásra, amit ki is használtam. Nem fogok rákban meghalni.” A 36 éves színésznő nem hozta nyilvánosságra, hogy diagnosztizálták nála a kórt, és csak két héttel ezelőtt láttak napvilágot az első hírek. Szerencsére korai stádiumban volt a betegség, így jó esélyek voltak a teljes gyógyulásra. Christina Applegate egy interjúban zaklatottan emlékezett vissza az akkori időszakra: „Amikor kiderült, nagyon dühös voltam, és csak annyi emlékem van, hogy az egész testem remegett. Aztán, amikor megnyugodtam kicsit, sikerült átgondolnom a dolgokat, és rögtön az jutott eszembe, mit fogok most csinálni. Mi ez pontosan, és mit kell tennem? Természetgyógyászhoz forduljak, vagy onkológushoz?”

A színésznő sokáig titkolta betegségét, de úgy tűnik, jól taktikázott: amikor már küszöbön volt a gyógyulás, csak akkor volt hajlandó beszélni róla. Az Egy rém rendes család lányaként ismertté vált színésznő mögött nehéz időszak áll, és nemcsak a gyógyulás folyamata miatt, hanem mert volt barátját júliusban holtan találták. Christina két évig járt Lee Grivasszal, akinek a folyamatos alkohol- és drogproblémái megmérgezték a kapcsolatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top