Sztárok

Madonna még a szülinapján is kondizott!

A pop királynője szokásához híven még az 50. születésnapján is meglátogatta az edzőtermet. Külön elismerés érte, hiszen előző éjjel egy elegáns londoni klubban ünnepeltek a meghívottak, és Madonna valószínűleg le akarta dolgozni a dorbézolás hatását.

Madonna éppen elhagyja az edzőtermet
Madonna éppen elhagyja az edzőtermet

Az énekesnő nem sokat mulathatott, mert múlt szombaton indult a Sweet & Sticky világ körüli turnéjára, amelynek első állomása Cardiffban volt. Madonna minden egyes koncertjén szeretne a legjobb formában lenni, ezért nem hanyagolhatja el a testét. Tudja, hogy a rajongókat csak akkor szórakoztathatja százszázalékosan, ha fittnek és egészségesnek érzi magát, és a tánctudása is csak ekkor tökéletes. A felkészüléshez az is hozzájárult, hogy a turné előtt a popikon egy egész hetet a családjával töltött, a férj, Guy Ritchie és a gyerekek – Lourdes, Rocco és David – társaságában.

Bár a rendező és az énekesnő házasságáról napról napra más hírek látnak napvilágot, a kerek évfordulóra talán elcsitultak a kedélyek. Sőt, a férj igazán kitett magáért, hogy emlékezetes legyen a születésnap. Guy Ritchie egy exkluzív klubban szervezte meg a bulit, és állítólag egy Bulgari gyémánt nyakláncból és fülbevalóból álló együttest ajándékozott Madonnának. Emellett elnevezett a feleségéről egy rózsafajt, és egy zöldségeskertet is berendeztetett neki. Ez utóbbi helyszíne a család wiltshire-i otthona, ahol ezentúl az egészséges életmódot minden más elé helyező énekesnő saját maga termesztheti a zöldséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top