nlc.hu
Sztárok
A színésznő máris visszanyerte alakját

A színésznő máris visszanyerte alakját

Jessica Alba alig két hónapja adott életet kislányának, Honor Marie-nek, és máris visszanyerte az alakját. Jessica kislányosan filigrán, mint ahogy a filmjeiből ismerjük.

Mi lehet a titka, ami valódi eredményt hozott? A színésznőnek természetesen saját személyi edzője van, aki részletes programot dolgozott ki. Ramona Braganza elmesélte, hogy valójában többféle edzéstípust variálnak, attól függően, hogy Jessica mennyi időt szán a mozgásra. Elsődlegesek a kardio- és izomerősítő programok, emellett futás is szerepel a programban. A színésznőnek természetesen a kislánya az elsődleges, és csak ezután jöhet szóba saját maga, de Jessica gondoskodik róla, hogy jusson ideje az alakjára. A mozgás mellett természetesen a táplálkozás megváltoztatása is alapvető fontosságú a sikerhez, zsírszegény koszt és kevés szénhidrát ajánlott. Úgy tűnik, Jessica megérdemelten karcsú, és semmilyen különleges praktikát nem alkalmaz, hiszen hetente hatszor edz, és egy pihenőnapot tart, amit az átlagemberek számára elég nehéz lenne megvalósítani. A trénere elmondása szerint a színésznő akkor van a legjobb formában, és akkor bírja legjobban a gyűrődést, amikor egy barátnője is vele tart. Ilyenkor együtt hajtanak, és fokozzák egymás lelkesedését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top