Sztárok

Az elnök és a zenész különleges vacsorája

A U2 frontembere nem kisebb sztárokkal múlatta az idejét a jachtján Franciaországban, mint Angelina Jolie, Brad Pitt vagy Robert De Niro.

A zenész ezután sem maradt társaság nélkül, hiszen különleges megtiszteltetés érte, az emberi jogok élharcosaként meghívást kapott a francia miniszterelnök, Nicolas Sarkozy és felesége, Carla Bruni által rendezett vacsorára. A vendégek között volt a jordán királynő, Rania is. A meghívottak egyébként nem egy hivatalos ceremónia részesei voltak, hanem a miniszterelnök családi villájában, Cap Nègre-ben látták vendégül őket, a francia Riviéra egy gyöngyszemén.

A jordán királynő egyébként véletlenül került a társaságba, mert éppen a környéken nyaralt, St.-Tropez közelében, és éppen találkozott Bonóval. A pár aztán helikoptert bérelt, és úgy utaztak magas rangú vendéglátóikhoz. Sarkozynek és a first ladynek februári esküvőjük óta ez volt az első igazi kikapcsolódásuk, tehát igazán rájuk fért, hogy Dél-Franciaországban lazítsanak. A pár megosztotta az idejét Carla családjának birtoka és a hivatalos miniszterelnöki nyári rezidencia között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top