nlc.hu
Sztárok
Matt Damon másodszor is apa lett

Matt Damon másodszor is apa lett

Szerdán megszületett Miamiban Matt Damon második gyermeke, aki szintén lány lett.

A színésznek és feleségének, Lucianának már van egy kétéves kislánya, Isabella. A családhoz tartozik még a tízéves Alexia is, aki a feleség előző kapcsolatából született. Az új jövevény a különleges Gia Zavala nevet kapta, és a testvérei is nagyon örültek neki. A People magazinnak csak egy szóvivő nyilatkozott, aki nagyon szűkszavúan közölte, hogy minden rendben zajlott, anya és gyermeke egyaránt jól vannak. Még mindig Matt az egyetlen férfi a családban, ezért nem kizárt, hogy idővel majd tovább próbálkoznak, hátha trónörökös is lesz a lányok mellett. A színész is nyilatkozott, azt mondta, hogy a mennyországban érzi magát, mióta a kislánya megszületett, és teljesen bezsongott az érzéstől, hogy újra apuka lett.

Matt Damon feleségével és első közös kislányukkal
Matt Damon feleségével és első közös kislányukkal

A családdal a barátok is együtt örülnek, köztük George Clooney is jókívánságait fejezte ki. „Matt igazán jól csinálja a dolgait, és imádja a gyerekeit.” Lehet, hogy a szívtipró féltékeny színészkollégájára? Az viszont egyáltalán nem meglepő, hogy Matt Damon az év hátralévő részében a családjával foglalkozik majd elsősorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top