Sztárok

Megszületett Gwen Stefani második kisfia

A múlt héten, csütörtökön megszületett az amerikai popénekesnő, Gwen Stefani és a brit rocker, Gavin Rossdale második gyermeke. Ahogy az egy művészcsaládhoz illik, a kisfiú különleges nevet kapott.

A kétéves Kingston örülhet, mert pár év múlva nem kell messzire mennie ahhoz, ha játszótársat szeretne. Kisöccse érkezésével négytagúra bővült Gwen Stefani családja, az énekesnőnek hozzá kell szoknia a totális férfiuralomhoz.

Az amerikai People magazin közölte először a hírt, hogy a Rossdale házaspárnak a múlt héten, csütörtökön, 12.46 perckor ismét kisfia született. A szülők természetesen nem hazudtolták meg a kreativitásukat, és a csöppségnek a Zuma Nesta Rock keresztnevet adták.

„Mind az édesanya, mind a baba jól van, és az egész család nagyon boldog” – olvasható a család üzenetében. A szülők egyébként hat éve házasodtak össze. A brit zenésznek az előző kapcsolatából már van egy felnőtt lánya, Daisy Lowe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top