Sztárok

Barabás Éva: Ha szeretnek, mindened megvan!

Mit tegyen az RTL Klub televíziósa, ha azzal szembesül, hogy a nap 24 órából áll, de neki többre lenne szüksége? A rendelkezésre álló időt duplán tölti ki. De azért mindig lehet rá számítani.

Éva egyike volt azoknak a magyaroknak, akik néhány száz métert futhattak az olimpiai lánggal. Ezért gondolom, hogy őt is az olimpia foglalkoztatta ezekben a napokban.

– Milyen benyomásokat gyűjtöttél az idei ötkarikás játékokról?

– Ez talán a legnagyszerűbb közös játék, amelyet az emberek kitaláltak maguknak. Ha egy magyar sportoló nyer, akkor azt mondjuk, Magyarország győzött, és mindannyian boldognak és sikeresnek érezzük magunkat. Amikor Erős Antónia és az Egy csepp figyelem Alapítvány ajánlására felkértek erre a váltófutásra, nem hittem a fülemnek. Négyen kaptunk az országból erre lehetőséget, és mindannyian megilletődve mondtunk rá igent.

– A sport egyébként sem áll távol tőled.

– Kedvenc sportágam az úszás, viccesen úgy szoktam mondani: magam is úszás közben nőttem fel. Nyolctól tizennyolc éves koromig versenyeztem, és a rendszeres edzések rendben tartották az életemet is. A versenyekre járva láttam túl Bonyhád határain, egy összetartó közösség tagja lehettem, mindenkinek volt célja, és legtöbbünknek sok sikerélménye is.

– Az is érdekes, miért lett a csörgőlabdázás a kedvenc sportod…

– Hát igen, a magyar csörgőlabda-válogatott egyik vak tagjának köszönhetem, hogy már több mint tíz éve Budapesten tévézhetek, előbb az MTV-ben, majd az RTL Klubban. Szabó Andrist a Riporter kerestetik egyik fordulójába hívtam meg beszélgetni, és ma is úgy érzem, hogy ez az interjú hozta meg számomra a sikert. Ezután természetesen kipróbáltam én is, és azóta azt vallom, hogy a vakoknak és gyengén látóknak ezt a sportágát az iskolákban látó gyerekek számára is tanítani kellene.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu
Barabás Éva vihette az olimpiai lángot! »
Rettentően rövid szoknyát adtak az RTL Klub
műsorvezetőjére! Megmutatjuk a villantást! »

Tv.lap.hu »
Műsorvezető.lap.hu »
Sztár.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top