Sztárok

Beckhamék balesetet szenvedtek

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a Beckham házaspárnak egy haja szála sem görbült meg, amikor hétvégén Franciaországban autóbalesetet szenvedtek.

Victoria és David Beckham az előző hétvégét a francia Riviérán, a Bargemontól nem messze fekvő hétvégi házukban töltötte. Pénteken, miközben a Nizzai repülőtérre tartottak, David elveszítette az uralmát a BMW-je felett, és egy falnak kormányozta.

Az autó szélvédője teljesen tönkrement és az anyósülés felőli része súlyosan károsodott. Szerencsére a házaspár, leszámítva az ijedséget, sértetlenül megúszta a balesetet. Néhány lesifotós épp azt a jelenetet örökítette meg, ahogy David a könnyekben kitörő Victoriát vigasztalta.

Nem sokáig, ugyanis sietnie kellett a repülőtérre. Szemtanúk szerint épphogy elérte a Pekingbe tartó járatot. David a pekingi olimpiai játékok vasárnapi záróünnepélyének egyik szereplője volt, 2012-ben ugyanis London lesz a nyári olimpia színhelye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top