Sztárok

Charlie Sheennél úton a negyedik gyerek

Charlie Sheen és felesége, Brooke első közös gyermeküket várják, és teljesen odáig vannak az örömtől.

Aligha érhetett volna szebben véget ez a nyár Charlie és Brooke Sheen számára. Úgy tűnik, májustól újra felszálló ágban van a színész élete. Korábban nemcsak a karrierje volt a mélyponton, de drogügybe is keveredett, és folyamatosan csatázott volt feleségével.

Miután kimondták Brooke Muellerrel a boldogító igent, mintha eloszlottak volna a felhők. A legnagyobb örömet mégis az okozza számukra, hogy kiderült, Brooke áldott állapotban van. Charlie Sheen szóvivője hivatalosan is megerősítette a hírt: „Brooke nagyon szereti a férjét, és régóta vágyott már arra, hogy egy kisbabával ajándékozhassa meg.”

A legnagyobb öröm minden bizonnyal az lenne Charlie Sheen számára, ha kisfia születne. A színésznek már három lánya van: a hároméves Sam és a kétéves Lola, akiknek Denise Richards az édesanyja, valamint a 25 éves Cassandra, aki a Paula Profittal való kapcsolatából született. Egy azonban biztos: Brooke remek anyuka lesz.

„Ő a legjobb mostohaanya, akit Sam, Lola és Cassandra el tudtak képzelni. Mindig szeretettel bánik a lányokkal, és ez százszázalékosan meggyőz arról, hogy tökéletes anyja lesz a gyermekünknek” – nyilatkozta a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top