nlc.hu
Sztárok
Nincs nyugta Nicole Kidman kislányának

Nincs nyugta Nicole Kidman kislányának

Nicole Kidman nem tartozik azok közé, akik vesztegetik az idejüket, még akkor sem, ha életének várva várt szakasza köszöntött be. Úgy tűnik, a színésznő képtelen elmerülni az anyaság csodájában.

Pedig ő aztán tényleg megtehetné, hiszen nem kell a mindennapi betevőért megküzdenie. A varázslatos nevű Sunday Rose-nak azonban nincs egy perc nyugta sem. Élete első heteit az Ausztrália című film forgatásán töltötte Sydney-ben.

Nicole Kidman és Hugh Jackman az Ausztrália című filmben
Nicole Kidman és Hugh Jackman az Ausztrália című filmben

Nemrég hosszú repülőútra indult a szüleivel Londonba. Itt zajlanak majd a Nine című musicalfilm első próbái, amelyen Nicole is részt vesz. Állítólag a színésznő temérdek elfoglaltsága mellett arra is szakít időt, hogy lakást keressen, ahol a forgatás alatt lakhatnak.

Természetesen a kislányra mindenki kíváncsi, a szülők azonban úgy döntöttek, egyelőre nem mutatják meg őt a világnak. Ez az oka, hogy akármerre bukkan fel Nicole, lesifotósok hada követi minden lépését, hátha sikerül valamelyiküknek egy milliókat érő képet készítenie Sunday Rose-ról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top