Sztárok

A “született feleség” felbontott eljegyzése

A Született feleségek sztárja, Nicollette Sheridan és párja, Michael Bolton mégsem házasodnak össze. A színésznő és az énekes nemrég bejelentették, hogy útjaik különváltak.

Nicollette szóvivője megerősítette a hírt, és elmondta, hogy a pár barátságban vált el egymástól, és bontotta fel az eljegyzést. Arra kérnek mindenkit, hogy tisztelettel kezeljék az ügyet.

A 44 éves színésznő 1992-ben ismerkedett meg az énekessel, és hamar összekötötték életüket. A sietség következménye az lett, hogy 1993-ban szakítottak egymással, de a sors úgy hozta, hogy 2005-ben ismét összejöttek.

2006 márciusában Michael eljegyezte Nicollette-et, az esküvő azonban váratott magára. A színésznő 2007 decemberében azt nyilatkozta, hogy még nem döntötték el, hol házasodjanak össze, de tudják, hogy hirtelen fog megtörténni a ceremónia. A kapcsolat azonban hamarabb ért véget, mint hogy sor került volna az eseményre.

Nicollette Sheridan és Michael Bolton is voltak már házasok: a színésznő 1991 és 1993 között volt feleség, az énekes pedig 15 évig élt együtt a feleségével, akitől három lánya született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top