Sztárok

Britney Spears nem lép fel a díjátadón

A korábbi híresztelésekkel ellentétben Britney Spears nem lép fel az MTV Video Music Awards idei díjátadó gáláján, amelyre szeptember 7-én kerül sor.
Britney Spears 2003-ban
Britney Spears 2003-ban

A tavalyi nagy visszhangot keltő, elhíresült fellépés után érthető, ha Spears kisasszony nem vállalkozik a szereplésre. A hírt Britney menedzsere, Larry Rudolph egy reggeli rádióműsorban erősítette meg: „Britney Spears idén nem lép fel az MTV Video Music Awardson. Bejelentésem hivatalos és egyértelmű.”

A hírek egyébként azért is kaphattak szárnyra, mert Britney az est házigazdájával, Russel Brand komikussal szerepel az MTV show-jának reklámfilmjében. Az sem kétséges, hogy a neve többször is elhangzik majd a gálán, hiszen a 26 éves énekesnőt három kategóriában (az év videója, a legjobb női videó, a legjobb popvideó) jelölték. Britney fodrásza állítólag már három különböző frizurát is kitalált az énekesnő számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top