Sztárok

Rihanna frizurája a befutó

Hiába tartják úgy a pasik, hogy a hosszú haj az igazán nőies, egy amerikai magazin felmérése szerint az olvasóik Rihanna rövid, kócos frizuráját találták a legjobbnak.

A húszéves, barbadosi születésű énekesnő debütáló lemezének megjelenésekor még hosszú hajat viselt. Tincseitől akkor szabadult meg, amikor a második albumával szexibb, izgalmasabb hangzást ütött meg, és a változásnak külső tanújelét is szerette volna adni. A bobfrizurát azonban hamarosan felváltották a mostani rövid, kócos kakadutincsek.

Rihanna ezzel a frizurával olyan sztárokat körözött le, mint Gwyneth Paltrow és Jennifer Aniston. A lista negyedik helyén Vanessa Hudgens, a High School Musical főszereplője, az ötödiken pedig Isla Fischer ausztrál színésznő áll.

A címet Rihanna nemcsak dögös frizurájának, hanem a kérdéshez való hozzáállásának is köszönheti, hiszen lemezkiadójának a frizuraváltás miatti aggodalma ellenére szabadult meg a tincseitől. „Nekem teljesen mindegy, kinek tetszik és kinek nem, én egyszerűen ez vagyok” – szögezte le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top