Sztárok

A színésznő egyedülálló anya lesz

Ma már mindennapos, ha valaki egyedül vállal gyereket, és a nevelés minden gondját magára veszi. De azért az apa személye általában ismert.

Nincs ez így Minnie Driver esetében, aki tudatosan készült arra, hogy egyedülálló szülő lesz, és meg sem fordult a fejében, hogy hozzámenjen születendő gyermeke apjához, vagy hogy együtt éljen vele. A színésznő terhessége kezdete óta titkolja az apa kilétét, a kíváncsiskodóknak sosem enged, és ezen nem is akar változtatni. Minnie egy amerikai lapnak azt nyilatkozta, hogy a babája teljesen független lény lesz, és ma már szinte egy nőnek sincs szüksége arra, hogy mellette legyen egy férfi, ha éppen úgy akarja. Szerinte a szülés és a gyermekvállalás egyértelműen a gyengébbik nem dolga.

A színésznő pocakja már hatalmas, és nagyon kevés van hátra a nagy napig. Hogy az első gyerek a legtökéletesebb körülmények közé érkezhessen, arról már gondoskodott a leendő anyuka. A Londonban született sztár már egy évtizede Los Angelesben él, és itt is készül a közös életre. Az elmúlt hetekben a kaliforniai hőség ellenére Minnie rengeteget nézelődött, és ennél is több pénzt költött el különböző üzletekben – leginkább Malibuban vásárolgatott –, és minden szükségessel felszerelte a gyerekszobát. A kérdés csak az, vajon ez a luxus pótolni tudja-e az édesapa hiányát?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top