Sztárok

Christina Aguilera kivételes koncertet adott

Az énekesnő másodszor koncertezett idén, mióta kisfia, Max januárban megszületett.

Christina tudatosan választotta ezt az életformát, hiszen tisztában volt vele, hogy egy újszülött baba és a fellépések nem összeegyeztethetők, és szeretné cseperedő gyermeke minden pillanatát személyesen átélni.

A mostani alkalom is kivételes volt, mert az énekesnő még nem szándékozik visszatérni a színpadra. Az apropót most Donald Trump, a világ egyik legsikeresebb showmanje adta, aki fényűző felavatópartit rendezett. Egy olyan épületről van szó Dubajban – név szerint Tower Trump –, amely még fel sem épült, a meghívottakat ez azonban egy kicsit sem zavarta. Christina pedig magángéppel érkezett az estélyre, hogy betöltse a háziasszonyi szerepet. Az eseményt bátran nevezhetjük a hollywoodi elit partijának is, hiszen számos sztár is tiszteletét tette, köztük az Oscar-díjas Hilary Swank, A Karib-tenger kalózaiból Orlando Bloom, és Charlie egyik angyala, Lucy Liu is. Orlando egyenesen New Yorkból érkezett, ám modell barátnőjét, Miranda Kerrt otthon hagyta. A sármos színész azonban jól viselkedett, flörtölés helyett az este nagy részében Trumppal csevegett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top