Sztárok

Guy Ritchie áldását adta Madonna turnéjára

A múlt héten kezdődött Madonna világ körüli turnéja Walesben, és az eddigi koncertek alapján elmondható, hogy a pop királynője egyedülálló show-val kápráztatja el rajongóit.

A turné első koncertje
A turné első koncertje

Az elsőn az énekesnő számára különleges vendég is jelen volt, méghozzá a férje, Guy Ritchie. A rendező elismerő szavakkal nyilatkozott az estéről: „Imádtam, ez egy fantasztikus show. Ez a negyedik turné, amelyet meglátogatok, és igyekszem mindegyiket megnézni. Elmondhatom, hogy korábban még nem volt részem hasonló élményben. Inkább a keményebb számait szeretem, azokat, amelyek őszintén szólnak a szenvedésről.”

Guy egy csokor virággal köszöntötte Madonnát a koncert előtt. Amikor már ment az előadás, azon lepődött meg leginkább, hogy milyen hihetetlenül szól az 50 éves énekesnő hangja. A rajongókat emellett valószínűleg Madonna külseje is lenyűgözte: a pop királynője ugyanis – akinek az alakján nem találni semmi kivetnivalót – icipici sortot viselt neccharisnyával, és így indította a koncertet a Candy Shop című számmal. Azért a 39 éves férj sem hagyta szó nélkül asszonya bájait, elismerően nyilatkozott Madonna külsejéről: „A lábai egyenesen szabványnak minősülnek, remek formában van. Fittebb, mint a táncosai, akik feleolyan idősek, mint ő.” Ezek után Madonna valóban nyugodt szívvel és teljes erőbedobással koncertezhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top