Sztárok

Katie Holmes egyre rosszabbul néz ki!

Amióta Tom Cruise felesége, a színésznő ízlése rohamosan romlik. Az egykori üde, bájos lányból mára egy átlagos külsejű, a koránál jóval idősebb kinézetű nő lett.

Katie azonban túltett mindenen, amikor legutóbb lencsevégre kapták New Yorkban. A nő, aki után megfordultak az emberek, és akit megcsodáltak a vörös szőnyegen, most leginkább egy hajléktalanhoz hasonlít. Cruise asszony éppen első Broadway-premierjére készül, amely egy Arthur Miller-darab lesz, és a próbák valószínűleg annyira fárasztóak, hogy nincs ereje rendbe szedni a külsejét. Sima fekete póló, fekete kalap, cipő és napszemüveg, ez még összhangban is lenne egymással, de mindehhez hozzájön egy ütött-kopott farmer, amely valószínűleg Tom ruhatárából való. A nadrág látványosan lóg Katie-n, és úgy tűnik, hogy férfifazon.

Az új „divat” azonban másoknak is megtetszett, nemrég az Olsen ikrek egyikét is hasonló göncökben látták. Tom talán sajnálja felesége stílusváltását, de fejet hajt közös stylistjük előtt, aki szerint a nevezetes nadrág Katie kedvenc ruhadarabja, amelytől nem hajlandó megválni. Mi azért azt tanácsoljuk Tomnak, vegyen a feleségének egy rá illő nadrágot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top