Sztárok

Stella McCartney Mallorcán nyaralt

A lazítás, a pihenés és a relaxálás eddig nem igazán szerepelt Stella McCartney szótárában. Amióta egy évtizede bekerült a divat világába, és tervezéssel foglalkozik, Paul McCartney lánya ki sem látszott az üzletből.

Fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy nevet és elismerést szerezzen magának a szakmában. Az üzlet hamar felvirágzott. Stella három kisgyerek édesanyja, ami elég ok arra, hogy néha lazítson az ember. A jeles eseményre Mallorcán került sor, ahol a divattervező végre csak a családjával foglalkozhatott. Stella a szokásos stílusán nem változtatott: lazán öltözött, inget és sortot viselt, kiegészítőként pedig egy panamakalapot, amely az inkognitója megőrzését is elősegítette. Az elkapott pillanatkép megörökíti, amint a nyaraló család kirándulni indul, és a férj, Alasdhair Willis viszi a karjaiban a húsz hónapos kislányukat, Bailey Lindát. Bailey a pár második gyermeke, és a kislány szórakoztatására meglátogattak egy hatalmas akváriumot is, hogy megnézzék a hires delfinshow-t. Mint ahogy az lenni szokott, ismerősökkel bárhol össze lehet futni, nem történt ez másként Stelláékkal sem. A Forma–1 milliomosa, Flavio Briatore a Baleár-szigetek és Szardínia után Mallorca felé irányította luxusjachtját, hogy élvezhesse a nyár minden szépségét, na meg újdonsült felesége, Elisabetta Gregoraci társaságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top