Sztárok

Véget ért a sztárvilág leghosszabb szerelme!

Az Igazából szerelem című filmre valószínűleg sokan emlékeznek, igazi szívet melengető sztori volt, sok-sok remek színész felvonultatásával.

Bill Nighy és barátnője bejelentette, hogy 27 év után külön utakon folytatják. Ez a kapcsolat volt a sztárvilágban talán a leghosszabb együttjárás. A barátnő, Diana Quick szintén színész, és bár nem házasodtak össze, úgy tekintettek egymásra, mint férj és feleség, ami közel három évtized együttélés esetén nem is csoda. Az asszony sok mindent elviselt a kapcsolat során, hiszen a most 58 éves Billnek korábban komoly alkoholproblémái is voltak. A barátok egyébként a színész fokozott munkamániáját okolják a szakításért, ami miatt egyre inkább elhanyagolta párját. Bill Nighy karrierje egyébként akkor ívelt fel, amikor 2003-ban szerepet kapott az Igazából szerelem című filmben, és tökéletesen sikerült megformálnia a kiégett, magányos popsztár figuráját. Nemcsak a közönség kedvelte meg, hanem a szakma is elismerte, hiszen BAFTA-díjjal jutalmazták. Ezután olyan filmekben játszott, mint a Karib-tenger kalózai trilógia, és egyre több ajánlattal halmozták el. A színészpárnak gyereke is van, egy 24 éves lány, aki szerint a szülei teljes mértékben békésen váltak el, és ezért a jövőben valószínűleg jó barátok maradnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top